marți, 2 februarie 2016

Ultimele trenduri in materie de jucarii inteligente, prezentate la Londra. Dronele care transmit imagini live pe mobil


Jucariile ce folosesc tehnologii cat mai sofisticate sunt in centrul atentiei la targul de profil de la Londra.
Producatorii le propun celor mici drone, masini de curse dotate cu inteligenta artificiala sau aparate foto ce editeaza pozele. Piata jucariilor din Marea Britanie este cea mai mare din Europa si inregistreaza an de an cresteri de peste 150 de milioane de lire.
Dronele au fost si anul acesta in centrul atentiei la targul de jucarii high-tech de la Londra. Acest model de mici dimensiuni transmite live pe telefonul mobil imaginile surprinse de camera de la bord.
Vernon Kerswell, fondatorul Extreme Fliers: "Este o drona pentru orice tip de client. Este usor de folosit. O scoti din cutie si o trimiti sa zboare."
Un alt producator a prezentat un joc cu masini de curse dotat cu inteligenta artificiala. Jucatorul are un adversar virtual, care reactioneaza la fiecare miscare pe care el o face pe pista.
Vizitatorii au fost curiosi sa afle mai multe detalii si despre Nocto, un liliac ce poate deveni cel mai bun prieten al oricarui copil.
Stie nunumarate jocuri, ii invita pe cei mici la dans, iar la nevoie, poate suna alarma, daca detecteaza, cu ajutorul senzorilor, vreun intrus in locuinta.
O alta companie ii incurajeaza pe copii sa isi construiasca cu ajutorul unei aplicatii pentru tableta propriul robot si sa il programeze sa raspunda la comenzi.
Michele Marziliano, reprezentant Cementon"Trebuie sa asamblezi produsul, dupa ce l-ai cumparat. Trebuie sa intelegi de ce fiecare piesa are locul specificat.”
Un aparat foto creat special pentru a face selfie-uri a fost lansat cu gandul la fetitele care isi fac o multime de fotografii. Dispozitivul le permite celor mici sa editeze pozele, de exemplu sa isi schimbe culoarea parului sau sa isi aplice machiajul dorit.
Rebecca Lazarus, reprezentanta VTec"Poti sa descarci pozele in calculator printr-un cablu USB. Sunt sigura ca fiecare va aduna sute de fotografii."

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu