luni, 16 noiembrie 2015

Axis lanseaza prima camera dome PTZ cu rezolutie 4K

Noua camera AXIS Q6128-E ofera rezolutii de patru ori mai mari comparativ cu HDTV 1080p si are un design premiat care asigura functionalitati si performante superioare. Camera ofera imagini clare, cu un nivel ridicat de detalii, este compacta si potrivita atat pentru supravegherea de interior, cat si pentru supravegherea de exterior.

Axis Communications, lider global in echipamente video de retea, anunta completarea seriei de camere de supraveghere PTZ AXIS Q61. Noul model, AXIS Q6128-E, dispune de un senzor 4K, capabilitate pan-tilt-zoom rapid si performant. De asemenea, permite realizarea unei supravegheri video chiar si in zone slab iluminate. Astfel, modelul este potrivit pentru a fi folosit cu succes pentru supravegherea mall-urilor, parcarilor, stadioanelor, zonelor perimetrale sau oraselor.

Camerele Axis PTZ cu tehnologie Axis Sharpdome permit supravegherea unor arii extinse, chiar si deasupra orizontului. In plus, nivelul de detaliu este uimitor inclusiv in situatiile in care este aplicat zoom-ul. La fel ca toate celelalte modele ale seriei, AXIS Q6128-E integreaza un stabilizator electronic de imagine.

“Camerele PTZ AXIS Q61 s-au bucurat de succes datorita design-ului si capabilitatilor tehnice de ultima generatie. Cel mai nou model completeaza aceasta serie prin adaugarea rezolutiei 4K. Piata camerelor PTZ de rezolutie mare este intr-o continua crestere, deoarece in multe scenarii, precum spatii deschise, intersectii sau piete este nevoie de un nivel ridicat de detaliu”, a precizat Erik Frännlid, Director of Product Management, Axis Communications.

Pe langa faptul ca AXIS Q6128-E poate fi instalata usor si rapid, camera functioneaza optim la temperaturi cuprinse intre -50°C~50°C. Modelul integreaza si tehnologiile Speed Dry si Automatic Defog, care permit obtinerea de imagini clare, chiar si in conditii de ploaie sau de ceata. 

Printre functionalitatile integrate se numara detectia miscarii si Advanced Gatekeeper, care permit camerei ca la identificarea unui obiect dintr-o anumita zona sa aplice zoom pentru obtinerea mai multor detalii. Prin intermediul platformei deschise Application Programming Interface, camera poate functiona impreuna cu alte aplicatii inteligente dezvoltate de terte companii. 

Specificatii tehnice AXIS Q6128-E: 
Senzor 4K (8 MP) la 25/30 fps;
Zoom optic 12x cu autofocus optic; 
Functia pan rapida si precisa la mai mult de 700 de grade per secunda, pentru a permite urmarirea obiectelor aflate in miscare rapida;
Imagini clare, sticla transparenta a dome-ului; 
Protectie la praf, jeturi de apa, ploaie, zapada si radiatii solare;
Protectie superioara la impact (IK08);
Detectie de socuri cu alarma automata pentru prevenirea vandalismului; 
Arctic temperature control.

Seria AXIS Q61-E a primit recent premiul Good Design Award oferit de Japanese Institute of Design Promotion si premiul SSA Award 2015, in cadrul categoriei CCTV pentru posibilitatea de a filma optim in conditii dificile de iluminare si meteo.


sursa: www.axis.com

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu