luni, 7 septembrie 2015

SISTEMUL DE ALARMA L-A PUS PE FUGA


Sistemul de alarma l-a pus pe fugaPoliţiştii DGPMB au identificat şi prins în flagrant, imediat după comiterea infracţiunii, un tânăr în vârstă de 24 de ani, bănuit de tentativă la furt calificat.
În jurul orei 11.15, poliţiştii criminalişti din cadrul Secţiei 17 Poliţie, în timp ce se deplasau pentru efectuarea unei cercetări, au observat un tânăr care le-a atras atenţia prin comportamentul afişat şi prin faptul că alerga pe strada Gheorghe Marinescu din sectorul 5.
Imediat poliţiştii l-au blocat pe tânăr cu autoturismul cu care se deplasau, reuşind astfel să îl prindă şi să îl imobilizeze, după care l-au condus la sediul Secţiei 17 Poliţie pentru verificări.
În urma cercetărilor efectuate s-a stabilit faptul că tânărul, în urmă cu puţin timp, a reuşit să pătrundă într-o locuinţă din sectorul 5 pe care a părăsit-o în grabă dupa ce s-a declansat sistemul de alarma, fără a reuşi să sustragă bunuri.
Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tentativă la furt calificat, cu cel în cauză în stare de reţinere, urmând a fi prezentat magistraţilor.


sursa: http://www.securityportal.ro/

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu