joi, 3 septembrie 2015

ZKACCES LANSEAZA FV 350, PRIMUL CITITOR BIOMETRIC CU FUNCTIE DUBLA


ZKAcces lanseaza FV 350, primul cititor biometric cu functie dublaZKAcces, un furnizor de soluții de securitate biometrice și RFID, a lansat lui FV 350, primul cititor multi-biometric: de vase capilare, de la nivelul degetului, și amprente papilare.

FV 350 e singurul capabil să captureze și proceseze simultan datebiometrice despre vasele capilare la nivelul degetului și amprentă. Este ergonomic, intuitiv și foarte sigur. Astfel, FV 350 duce catre o nouă eră de dezvoltare a securității, cu ajutorul tehnologiei biometrice, scrie securityinfowatch.com.
Înscrierea și autentificarea este rapidă și ușoară. Printr-un un simplu pas, utilizatorul autorizat doar își apasă degetul pe senzorul de print/vein al lui FV 350FV 350 va ilumina apoi degetul utilizatorului și va scana venele degetului și amprenta pe care le va converti în șabloane boimetrice. Șabloanele print/vein ale degetului sunt apoi salvate în baza de date, pentru o ulterioară identificare și verificare.
Caracteristicile esențiale ale lui FV 350 includ o interfață intuitivă și touch screen, pentru o bogată experiență, și control avansat al funcțiilor de acces, bazate pe orare, grupuri și combinații de deschidere. FV 350 poate să stocheze pana la 1000 de print/vein și indentifică utilizatorii în mai puțin de două secunde. Are integrată funcția de completeacces control care poate opera cu sau fără un calculator sau panou de control dedicate. Datele de autentificare sunt flexibile de cand FV 350 suporta autentificarea de tip multi-factor. Utilizatorul se poate autentifica cu un singur deget sau o combinație de deget și parolă.
„Adăugarea protecției biometrice la unele uși ale clienților e simplă, deoarece cititoarele biometricZKAccesfuncționează cu panourile și programele clienților,” menționeză Larry Reed, CEO, ZKAccess.


sursa: http://www.securityportal.ro/

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu