miercuri, 22 aprilie 2015

Noua Tehnologie Axis Communications

Tehnologia Lightfinder




Tehnologia Lightfinder este o combinatie a expertizei Axis Communications in procesarea imaginii, dezvoltarea tehnologiei chip si a selectarii celor mai bune componente optice pentru camerele de supraveghere.

Camerele echipate cu tehnologia Lightfinder Axis au o sensibilitate ridicata la conditii extreme de lumina. Acestea ofera imagini color la lumina scazuta, cum ar fi 0.18 Lux sau mai mica.

Reducerea zgomotului de imagine in tehnologia Lightfinder este mult imbunatatita in comparatie cu orice alta camera de supraveghere de pe piata, ceea ce in combinatie cu cu senzitivitatea scazuta la lumina a senzorului ofera o calitate superioara a imaginii.

Tehnologia Axis Lightfinder - vezi video demonstrativ



Aplicatii

Camerele de supraveghere video cu tehnologie Lightfinder sunt solutia perfecta pentru aplicatii de interior si exterior in conditii de lumina slaba, in special acolo unde utilizatorii necesita informatii video color pentru imbunatatirea recunoasterii si a identificarii obiectelor si a persoanelor, spre deosebire de camerele day/night conventionale care comuta in alb/negru pe timp de noapte.

Imaginile video color pe timp de noapte pot fi benefice pentru identificarea persoanelor, vehiculelor si a incidentelor in aplicatii precum: parcari publice, supraveghere stradala, transporturi, in scoli si campusuri, sau in constructii.

Comparatie in conditii de lumina slaba



lightfinder_example.jpg


Scena (cu iluminare 0.4 Lux la peretele din spate) in care s-a folosit o camera day/night conventionala comutata in modul de noapte (imaginea din stanga) si o camera Axis cu tehnologie Lightfinder care functioneaza in modul de zi, furnizand o imagine color si detalii  precum cutia de langa perete (imaginea din dreapta).

sursa: www.bnt.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu