joi, 30 aprilie 2015

O noua categorie de camere panoramice FlexiDome IP



Bosch introduce o noua categorie completă de camere panoramice. Camera panoramica IP FlexiDome de 7000 MP oferă un unghi de 180 de grade sau 360 de grade pentru vederea de ansamblu completă a unei zone speciale cu rezolutie 12 megapixeli la 30 fps, combinate cu un obiectiv special fish-eye. Poate fi folosita atat la interior cat si la axterior, camera panoramica FlexiDome de 5000 MP oferă cel mai mic design dome de 360 de grade disponibil pe piață in combinatie cu rezoluția un senzor de cinci megapixeli, la 15 fps. Ambele modele de camere asigura o privire de ansamblu completă într-o singură imagine, fără unghiurile moarte și captarea ușoară a obiectelor în mișcare, îmbunătățind semnificativ performanțele pentru orice soluție de supraveghere video.

Combinat cu software-ul Client Security Video, utilizatorul poate selecta până la șase moduri de vizualizare diferite. Camera IP de FlexiDome panoramic 7000 MP oferă o suită completă de analize video inteligente pentru a se asigura că operatorii sunt alertați atunci când este nevoie și ca informațiile relevante sunt livrate mai eficient, atât în ​​direct cat și în retrospectivă.



Camera ofera:

- Trafic de retea redus si spatiu de stocare redus
- 24/7 acces și control de oriunde, în orice moment
- Analiză video inteligentă pentru a adăuga calitate imaginii
- Camere panoramice de profil redus concepute pentru instalare usoara


Camerele, codificatoare și instrumentele de analiză IP Bosch high-definition lucreaza perfect cu o gamă largă de soluții software de securitate și de înregistrare de la Bosch și  de la multi alti furnizori din industrie. Acest lucru este susținut de cerfiticatul de conformitatea ONVIF  (Open Network Video Interface Forum),  și Programul de parteneriat de integrare (IPP), care oferă dezvoltatorilor acces imediat la instrumente de dezvoltare de software pentru a integra cu ușurință produsele Bosch cu sisteme o terță parte. Detalii suplimentare ale integrării Programul de parteneriat Bosch sunt disponibile la ipp.boschsecurity.com


Categoria de camere panoramice FlexiDome IP va fi disponibila la nivel mondial din mai 2015




sursa:https://us.boschsecurity.com


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu