joi, 23 aprilie 2015

Dahua Technology Introduce Seria Starlight de camere IP

Dahua Technology producător și furnizor de produse de supraveghere video de nivel mondial cu sediul în Hangzhou China, aduce noi niveluri de securitate pentru transport, retail și management de parcare cu introducerea seriei de camere video IP Starlight.


Performanțe remarcabile
După cum sugerează și numele, camera din seria Starlight este un dispozitiv ideal pentru monitorizare în condiții scăzute de lumină cu 0.005Lux / F1.65 (Color). Caracteristicile camerei de 2 megapixeli, 1 / 1,9 " cu senzor de scanare progresivă CMOS al imaginii  pentru captarea imaginilor color, suporta o codare pana la maxim 50 / 60fps @ 1080p .
Wide Dynamic Range (WDR) are 120dB și oferă afișarea de zone extrem de luminoase, întunecate sau în lumina de fundal de înaltă calitate.

Mai mult decât atât, Dahua Smart Scene Adaptive (SSA) sprijină comutare automată între diferite cadre, permițând utilizatorilor să experimenteze performanțe excelente la lumină scăzută ale camerei. Noua camera PTZ Dome, DH-SD6AL230F-HNI, are iluminator IR de până la 500 de metri și IP67-ul oferă un nivel mai mare de protecție la apă și la praf.

Caracteristici inteligente
Camerele din seria Starlight nu numai ca au performanțe excelente în condiții de iluminare dificile, dar au, de asemenea o gamă largă de detecții inteligente, cum ar fi detectarea la sabotaj, detectare video inteligentă și analiză inteligentă. Detectarea la sabotaj poate fi împărțită în detectarea la mascare imagine, detectare la defocalizare și detectare la modificare cadru. Videodetectarea inteligentă include detectare la traversare marcaj și de pătrundere în perimetru. Funcția sa de analiză a imaginii oferă un mod integrat și simplu pentru a efectua analize pe imagini.

În plus, camerele video Starlight dispun de posibilități de numărare persoane și harta căldură. Harta de căldură permite utilizatorilor să identifice punctele fierbinți și zonele moarte în lumină scăzută. În ceea ce privește Camera PTZ Dome, acesta dispune de posibilitate de urmărire automată care poate fi activată manual sau prin programare. Detecțiile inteligente oferă utilizatorilor încrederea protecției sigure a proprietății atât pe timp de zi cât și pe timp de noapte.

Camerele din seria Dahua Starlight pot merge perfect cu NVR-urile multi-brand prin ONVIF Profil S. Între timp,Dahua Super 4K NVR, NVR608-128-4K, oferă maxim 18 intrări de canale IP pentru camere cu o lățime de bandă de până la 384Mbps, rezoluție de 12 megapixeli previzualizare și redare.

Camerele din seria Dahua Starlight sunt o soluție rentabilă, flexibilă și de perspectivă pentru condiții de iluminare scăzută.



Modele recomandate:
DH-IPC-HF8281E-2MP Cameră IP Starlight ultra-inteligentă
DH-IPC-HFW8281E-Z-2MP Cameră IP Starlight ultra-inteligentă (lentilă motorizată)
DH-IPC-HDB (W) 8281-Z-2MP Camera IP Dome Starlight ultra-inteligentă (IR) (acceptă obiectiv motorizat)
DH-SD6AE230F-HNI-2MP Full HD 30x Camera IP Dome Starlight IR PTZ
DH-SD6AL230F-HNI-2MP Full HD 30x Camera IP Dome Starlight laser IR PTZ




sursa: http://www.dahuasecurity.com/

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu