marți, 21 aprilie 2015

Hikvision a fost numit Furnizorul Anului in SUA de catre ADI Global Distribution





Hikvision, liderul global în produse inovatoare de supraveghere video și soluții, a fost numit Furnizorul anului in Statele Unite de catre ADI Global Distribution, un lider al distribuitiilor angro la nivel mondial de produse de securitate și joasă tensiune.
Această distincție prestigioasă este o dovadă a relației strânse între Hikvision și ADI și un exemplu de dăruire al companiilor la creșterea pieței de echipamanete de supraveghere video

În fiecare an, ADI recunoaște aportul principalilor furnizori din America de Nord pentru sprijinul și contribuția la creșterea și succesul ADI. Hikvision a cunoscut o creștere remarcabilă în 2014, și construirea unor relații bune cu distribuitorii a fost una dintre cheile succesului lor. 

"Succesul nostru cu ADI se datorează în parte la schimbul de reciproc de informații și a concentrarii puternice asupra creasterii afacerii. Hikvision menține, de asemenea, un nivel ridicat de angajament cu ADI la nivelul de baza", a remarcat Gordon Lang, director, partenerii strategici la Hikvision Statele Unite ale Americii. "Ne mândrim cu menținerea relațiilor față-în-față. Parteneriatul nostru cu ADI ne-a permis să înțelegem mai bine nevoile clienților noștri. "

Hikvision lucrează în strânsă colaborare cu managerii de department ai ADI și participă la training-uri si alte evenimente ADI pentru a servi cat mai bine clientii dealer-ului ADI. 
"Hikvision a demonstrat angajamentul lor de a oferi valoare bazei noastre de dealer", a declarat Michael Flink, presedinte al ADI Global. "Parteneriatele noastre furnizor sunt importante pentru succesul ADI, și suntem mândri pentru a onora și celebra contribuțiile și realizările lor." 

Președintele Hikvision Statele Unite ale Americii, Jeffrey He, a elaborat relația Hikvision cu ADI:
"Retele de distribuție puternice ADI ne-au permis să creastem prezența noastră în America de Nord, face conexiuni cu dealerii, și  livreaza cu succes produsele noastre. Deoarece crește cererea de soluții de supraveghere video, Hikvision este mândru să stea alături de distribuitori, cum ar fi ADI pentru a satisface nevoile pe această piață în creștere rapidă. Suntem onorați să primim distinctia de Furnizor al Anului pentru 2014, și suntem încrezători că 2015 va aduce realizări și mai mari. " 




sursa: http://overseas.hikvision.com

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu