luni, 10 august 2015

AXIS LANSEAZA O SOLUTIE DE SUPRAVEGHERE VIDEO IN 4K


axAxis Communications lansează o soluție de supraveghere video în 4K în România, anume camera de supraveghere AXIS P1428-E.

Standardul 4K – Ultra HD a fost deja adoptat la nivel global de toţi marii producători care activează în industria video. Avantajele oferite se aplică inclusiv în industria de supraveghere, această nouă tehnologie reușind să revoluţioneze modul în care putem folosi cadrele înregistrate.
Tehnologia 4K oferă o rezoluţie de patru ori mai mare decât rezoluţia standard, 1080p, formatul folosit fiind 16:9. Caracteristicile tehnice ale 4K au fost definite de către SMPTE (Society of Motion Picture and Television Engineers), cel mai important standard fiind SMPTE ST 2036-1UHDTV. Acesta impune ca standard o rezoluţie de 3840×2160 pixeli, în format 16:9 şi setează un nivel de fidelitate a culorilor folosind o scanare progresivă la 25/30Hz.
Camerele de supraveghere Axis care îndeplinesc standardul emis de SMPTE dispun de componente şi tehnologii integrate de ultimă generaţie. Linia de produse 4K a companiei a fost creată ca urmare a nevoii utilizatorilor de a avea un nivel de detaliu al imaginii excelent. Astfel se poate realiza supravegherea anumitor spaţii la un nivel de detaliu foarte ridicat, reușindu-se identificarea de persoane rapid şi simplu. Această cerinţă a fost emisă, în principal, de companiile ce activează în retail, care au nevoie de o supraveghere la nivel de detaliu a punctelor de vânzare.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu