luni, 10 august 2015

SISTEMELE DE SECURITATE DIN UNITATILE DE ÎNVAȚAMANT SUPERIOR, VERIFICATE DE POLITISTI


Sistemele de securitate din unitatile de învațamant superior, verificate de politistiPolițiștii au acționat pentru securitatea studenților și a unităților de învățământ superior pe tot parcursul anului universitar atât prin activități preventive, cât și prin intervenția promptă la evenimente.

În urma acțiunilor desfășurate de polițiști, în acest an universitar, în campusurile universitare nu au fost înregistrate tâlhării sau alte fapte grave, iar infracțiunile sesizate au fost mai puține cu 5%.
Pentru desfășurarea în condiții de liniște și siguranță a anului universitar 2014 — 2015, polițiștii au evaluat sistemele de securitate din toate unitățile de învățământ superior existente la nivel național și au informat factorii responsabili cu privire la neregulile constatate și măsurile legale pentru remedierea acestora.
De asemenea, pe parcursul anului, polițiștii au acționat pentru prevenirea și combaterea faptelor antisociale comise în zona centrelor sau campusurilor universitare și a căminelor studențești, în special unde sunt localuri de alimentație publică, discoteci sau baruri.
În urma activităților de prevenire și combatere a faptelor antisociale desfășurate de polițiști în anul universitar 2014-2015, infracțiunile săvârșite în incinta și zonă adiacentă unităților de învățământ universitar au scăzut cu 5%, fată de anul de învățământ anterior.
De asemenea, nu s-a înregistrat nicio infracțiune de tâlhărie și nici infracțiuni cu urmări grave pentru viață, integritatea corporală și sănătatea studenților sau personalului didactic.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu