luni, 31 august 2015

NOI MODELE WD RED PRO, DE 6 TB, DE LA WESTERN DIGITAL


Noi modele WD Red Pro, de 6 TB, de la Western DigitalWD® anunţă extinderea liniei de produse premiate WD Red Pro cu noi modele de 5, respectiv 6 TB.

Hard disk-urile WD Red Pro reprezintă alegerea optimă pentru sistemele NAS (Network Attached Storage) cu maxim 16 bay-uri. Disponibile acum, noile modele au capacităţi de stocare de 5, respectiv 6 TB, un cache de 128 MB şi ating viteze de transfer de 214 MB/s. Integritatea datelor şi fiabilitatea extinsă sunt asigurate de firmware-ul WD NASware™ 3.0.
Prin intermediul seriilor WD Red şi WD Red Pro oferim utilizatorilor de acasă şi companiilor un portofoliu complet de soluţii de stocare dedicate NAS. Acum, utilizatorii au la dispoziţie o soluţie care le permite să stocheze mai multe date, în completă siguranţă, folosind produse create de liderul mondial în materie de stocare”, a declarat Cindi Grace, Senior Vice President al WD Storage Technology Group.
 Printre caracteristicile WD Red Pro6 TB se numără:Noi modele WD Red Pro, de 6 TB, de la Western Digital
Protecţie la şocuri – Unitatea este echipată cu un senzor de şocuri de ultimă generaţie, care are rolul de a ajusta funcţia de scriere-citire pentru a compensa şi proteja datele;
NASware 3.0 – Firmware-ul creat deWestern Digital permite o integrare optimă a unităţii în echipamentele NAS, asigură o protecţie superioară a datelor şi oferă o performanţă maximă;
Protecţie la vibraţii – Unitatea integrează o tehnologie de compensare hardware a vibraţiilor. Aceasta se activează în mod automat la pornirea unităţii şi corectează vibraţiile liniare şi rotaţionale, în timp real. Într-un mediu NAS pot să apară vibraţii cauzate de ventilatoarele de răcire;
Garanţie extinsă – În completarea unităţilor WD Red, care au o garanţie limitată de 3 ani, hard disk-urile WD Red Pro dispun de o garanţie limitată de 5 ani.
Unităţile NAS permit utilizatorilor să îşi acceseze datele de oriunde, oricând, în deplină siguranţă, folosind o simplă conexiune la Internet.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu