vineri, 28 august 2015

BUTTERFLEYE, SOLUTIE INTELIGENTA DE SUPRAVEGHERE


Butterfleye, solutie inteligenta de supravegherePentru cei care şi-au transformat supravegherea casei într-o pasiune, în curând va fi lansată camera Butterfleye.

La bază, Butterfleye este un sistem de securitate simplu, deştept şi complet fără fire. Prin intermediul unui senzor infraroşu, se autosesizează dacă se petrec diverse activităţi în faţa sa şi declanşează procesul de înregistrare, scrie ziarulevenimentul.ro. Pentru eficienţă sporită, datorită unui algoritm avansat intitulat Activity Based Recording, Butterfleye nu va iniţia înregistrarea decât atunci când depistează oameni în faţa sa, animale de companie sau anumite sunete. În acest mod, nu veţi mai fi nevoiţi să vizionaţi ore întregi de material în care nu se petrece nimic pentru un minut de acţiune.
Partea smart include un sistem de notificări ce vă sunt servite pe telefon în momentul în care Butterfleye începe să înregistreze. Pentru acest scenariu, include o combinaţie dintre WiFi, Bluetooth şi servicii Cloud pentru ca toate activităţile să se desfăşoare fără întrerupere. În timp, această cameră devine şi mai deşteaptă, învăţându-vă obiceiurile şi obişnuidu-se cu activităţile care se desfăşoară în preajma cadrului pe care îl imortalizează. Astfel, nu va începe să filmeze dacă se desfăşoară ceva la televizor sau dacă crengile copacului din faţa geamului încep să se mişte.
Prin aplicaţia omonimă de iOS şi Android puteţi viziona cu uşurinţă tot ce s-a petrecut în ultimele 24 de oriunde v-aţi afla într-un format cât se poate de prietenos. Filmează Full HD 1080, poate stoca 12 ore de conţinut video fără probleme pe memoria internă şi vine la pachet şi cu spaţiu de stocare în cloud pentru o zi de înregistrări.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu