marți, 12 mai 2015

Camera panoramica si NVR-ul de la Dahua recunoscute prin Premiile de Excelenta SecuTech 2015



Hangzhou, China / 06 mai 2015 - Dahua Technology, un producător și furnizor de produse de supraveghere video cu sediul central in Hangzhou China, este mândru să anunțe că camera panoramica de 12 megapixeli, DH-IPC-EBW81200,este câștigătorul de Camera IP si NVR-ul de 4K si 128 canale, DH-NVR616DR-128-4K, este câștigătorul Premiului de excelenta NVR SecuTech 2015.

Mediul de test al concursului a stimulat mediul de lucru real și a testat camerele concurentilor într-o serie de criterii stricte si a fost deschis pentru vot pentru vizitatori de la fața locului și profesioniștii in securitate pentru a determina care modele reprezintă cele mai bune dintre cele mai bune.

DH-IPC-EBW81200 are 1 / 2.3-inch 12Megapixel CMOS cu scanare progresivă, ce are max 15fps@12.0-Megapixel și codare 25fps@6.0-Megapixel. Există mai multe moduri dewarping pentru diferite aplicații și moduri de instalare, inclusiv original, panoramic, panoramic dublu, 1 + 3, e-PTZ și patru cadre. Între timp, camera are posibilitatea de setare a unei Regiuni de interes (ROI), Zi / Noapte (ICR) și DWDR  pentru a reda o imagine de ce mai înaltă calitate. În plus, raza LED-urilor IR ajunge până la 15 metri, asigurând în continuare chiar si pe timp de noapte la o vizualizare de calitate

NVR-ul câștigător, DH-NVR616DR-128-4K, suporta 128 canale de intrare cu o latime de bandă de intrare de max 384Mbps și rezoluție până 12.o-Mp pentru previzualizare și redare; dispozitivul este, de asemenea, integrat cu funcția fish-eye dewarping. DH-NVR616DR-128-4K asigurara dublă stabilitate cu RAID 0/1/5/6/10/50/60 și N + M in așteptare. Dispozitivul găzduiește 16 HDD-uri hot-swap de până la 96TB; în plus, acesta susține iSCSI si Mini SAS pentru a extinde spațiul de stocare. Dispozitivul este echipat cu display LCD frontal, care reprezinta un avantaj pentru instalare și întreținere.

"Acesta este al patrulea an consecutiv cand am obtinut trofeele", a declarat James Wang Director de produse la Dahua Technology. "În ultimii trei ani, camerele IP Dahua s-au remarcat pentru înalta rezoluție și calitate a imaginii. În acest an, pentru prima dată, NVR Dahua arată o mare compatibilitate și performanțe deosebite, comparativ cu alte marci, care prezintă evolutia noastra din front-end pana in back-end ca un întreg. "




sursa: http://www.dahuasecurity.com/

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu