vineri, 8 mai 2015

Conferinţa Naţională a ASOCIAŢIEI ROMÂNE PENTRU TEHNICA DE SECURITATE Ediţia a VII-a


Conferinţa Naţională a ASOCIAŢIEI ROMÂNE PENTRU TEHNICA DE SECURITATE
Ediţia a VII-a

SECURITATEA ASTĂZI
ORGANIZATOR
logo ARTS
ASOCIAŢIA ROMÂNĂ PENTRU TEHNICA DE SECURITATE

PARTENERI EVENIMENT
logo schrack   logo-kmw    logo-bursa
logo-honeywell               logo-siel                logo-sion
ASOCIAŢIA ROMÂNĂ PENTRU TEHNICĂ DE SECURITATE(A.R.T.S.), organizează cea de a VII-a ediţie a Conferinţei Naţionale a asociaţiei, a cărei tematică abordează

SECURITATEA ASTĂZI

O temă, sub umbrela căreia vă propunem să dezbatem împreună câteva subiecte de actualitate cum ar fi: conformitatea, certificarea si verificarea conformităţii în securitate prin prisma preţului versus calitate. Ce rol joacă aplicarea normelor şi standardelor în generarea costului de investiţie şi al celui privind durata de viaţă a unui sistem de securitate, aflăm urmărind panelul Conformitatea în securitate – Preţ vs. siguranţă.

Avem nevoie de expertul în securitate care să vină în sprijinul clienţilor interesaţi să verifice calitatea şi conformitatea proiectelor implementate sau în rezolvarea (moderarea) situaţiilor de arbitraj tehnic între prestatorii de servicii? Răspunsul la această întrebare îl vom gasi împreună în cadrul panelului Expert în Securitate – Verificator şi Arbitru.

Unde se termină tehnologia şi unde începe psihologia sau poate, unde converg cele două, vă invităm să aflaţi într-o incursiune în Cloud in Security – Tehnologie şi Psihologie.

Cât ar trebui să plătim pentru a ne asigura securitatea fizică şi cibernetică? Dar după ce o facem, este oare de ajuns că am atins parametrii optimi la acel moment? Sau va trebui să urmărim permanent performanţa sistemelor şi actualizarea acestora? Pentru a concluziona dacă banii investiţi în calitate sunt sau nu economisiţi, vă propunem o rundă de discuţii în acest sens, în cadrul panelului intitulat De câte ori plătim securitatea – Decizie şi consiliere.

La toate aceste întrebări, vă invităm să găsim răspunsurile şi soluţiile împreună,

Miercuri, 3 iunie 2015
Hotel Athenee Palace Hilton, Bucureşti



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu