miercuri, 27 mai 2015

WESTERN DIGITAL® propune soluții de stocare pentru domeniul supravegherii video


Prin lansarea WD Purple™, cu varianta de 6 TB, Western Digital adresează piața de securitate prin tehnologia 4K. Produsul se adresează atât supravegherii video pentru acasă, cât și pentru companiile mici - cu aplicații de supraveghere specifice noului concept Internet-of-Things
WD®, o companie a Western Digital (NASDAQ: WDC) și lider global în materie de soluții de stocare, anunță extinderea liniei de unități premiateWD Purple™. Noul model este dedicat aplicațiilor de supraveghere și are o capacitate de stocare de 6TB.

Proiectate pentru supravegherea video, unitățile de stocare WD Purple™ sunt potrivite atât pentru sistemele de securitate dedicate locuințelor, cât și pentru cele dedicate IMM-urilor.

'Supravegherea video este una dintre aplicațiile pionier ale conceptului de Internet-of-Things. Combinația dintre camerele video de înaltă rezoluție cu video recordere cu spațiu de stocare extins îmbunătățește semnificativ securitatea utilizatorilor. Unitățile WD Purple de 6 TB aduc inovație în această piață aflată într-o continuă dezvoltare,' a declarat Matt Rutledge, Senior Vice President și General Manager al WD Storage Technology Group.
Caracteristici:
Unitățile de stocare WD Purple sunt echipate exclusiv cu tehnologii WD:
AllFrame—Împreună cu streaming-ul ATA, AllFrame reduce pierderile de frame-uri video, îmbunătățește redarea și crește numărul de discuri tolerate. WD Purple include upgrade-uri exclusive de firmware pentru o redare video îmbunătățită și pentru a minimiza întreruperile în cadrul unui sistem de supraveghere. 
IntelliSeek Technology™ — întrucât consumul scăzut de curent joacă un rol crucial în sistemele de supraveghere ce sunt mereu pornite, tehnologia IntelliSeek calculează vitezele optime pentru volumul de muncă al sistemului. Această tehnologie reduce consumul și limitează zgomotele și vibrațiile.

Proiectat pentru compatibilitate
Construite pentru a fi integrate fără probleme cu sisteme noi sau existente de supraveghere video, mediile de stocare WD Purple sunt proiectate și testate la standardele clasei de supraveghere și sunt compatibile cu cele mai cunoscute chip-set-uri din industrie. Introduse pentru prima oară pe piață în februarie 2014, WD a început prin intermediul WD Purple o strânsă colaborare cu parteneri din industria de supraveghere. Testele efectuate pentru produsele WD Purple au indicat performanțe superioare comparativ cu alte produse similare.
Un selector de compatibilitate este pus la dispoziție pentru a asista clienții în alegerea produselor potrivite:http://www.wd.com/en/products/products.aspx?id=1210.
Produsul este deja disponibil în ofertele anumitor distribuitori și retaileri. Capacitatea de stocare a WD Purple variază de la 1 TB la 6 TB, iar produsele au o garanție limitată de 3 ani. Prețul recomandat de vânzare pentru modelul de 3.5" cu 6 TB (WD60PURX) este de $329.99. Mai multe informații despre produsele WD Purple și condițiile de garanție se găsesc pe pagina web a companiei http://products.wd.com/wdpurple.
Partenerii de lansare din industria de securitate declară:
Uniview Technology Co.
'Rețeaua noastră de produse de supraveghere se întinde din nordul extrem cu arii înghețate, până în zona sudică, tropicală, a Chinei, cu 430 de proiecte de siguranță a orașelor. Ca parte esențială a sistemelor de supraveghere de stocare, produsele WD sunt întotdeauna alegerea noastră de încredere. Noul WD Purple 6 TB este extrem de așteptat, mai ales pentru capacitatea mărită și tehnologia avansată, ce ne ajută să gestionăm volumul de date HD care crește zilnic,' a declarat Liu Changkang, CTO al Uniview.
Dahua Security
'WD oferă industriei de supraveghere un produs captivant. WD Purple 6 TB ne ajută să ne rezolvăm problemele curente cu care ne confruntăm, generate de nevoia de a avea o capacitate de stocare mărită. Extinderea capacității de stocare nu înseamnă doar spațiu de stocare suplimentar, ci și un sprijin pentru creșterea gradului de popularitate a tehnologiei 4K,' a declarat Yang Wenzhao, Storage Product Marketing Director al Dahua Technology.
UIT Co.
'WD este cel mai important partener al nostru în materie de soluții de stocare pentru supraveghere. WD Purple 6 TB va fi prima alegere pentru noile noastre produse. Datorită spațiului imens de stocare oferit de această nouă unitate ne așteptăm să oferim soluții de supraveghere mai performante pentru securitatea orașelor și a transportului în comun,' a declarat Tony Chen, Chairman și CEO al United Information Technology (UIT).
Despre WD
WD, o companie a Western Digital, este un inovator pe termen-lung și lider în industria de stocare. Compania produce hard disk-uri fiabile, de înaltă performanță și discuri solide. Printre categoriile de produse pentru care WD este lider de piață se numără: echipamente și sisteme de stocare, produse de rețea, media playere și soluții software care ajută oamenii din toată lumea să salveze, stocheze, protejeze date și să le distribuie ușor prin intermediul mai multor tipuri de echipamente. WD s-a înființat în 1970 și are sediul central în Irvine, California. Pentru mai multe informații vizitați website-ul companiei www.wd.com
Western Digital, WD, logo-ul WD sunt mărci înregistrate ale Western Digital Technologies, Inc din Statele Unite ale Americii și alte regiuni. WD Purple și IntelliSeek sunt mărci înregistrate ale Western Digital Technologies, Inc din Statele Unite ale Americii și alte regiuni. 

sursa: http://www.agerpres.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu