miercuri, 17 iunie 2015

CAMERA TERMALA TIP BULLET, LANSATA DE FLIR SYSTEMS


FLIR Systems a lansat FLIR TCX Thermal Bullet, o cameră de securitate de rezoluție înaltă cu tehnologie termală.
Dispozitivul FLIR TCX Thermal Bullet reprezintă prima clasă de camere de securitate care au performanță înaltă și tehnologie termală de rezoluție înaltă, corespunzătoare pentru detectarea intrușilor și imagini clare pe timp de zi și noapte.
Camera utilizează core-ul de cameră termală TAU, dezvoltat de FLIR și combină video termal de contrast înalt cu detectare video și flexibilitate puternică de integrare, informează compania într-un comunicat de presă.
Camera are două tipuri de rezoluție: 480 x 360 cu lentilă de 90 de grade și rezoluție 320 x 240 cu lentilă de 50 de grade, împreună cu aspect 16:9 sau 4:3, în funcție de alegerea utilizatorului. Indiferent de rezoluție sau lentilă, cameraoferă avantajul unor imagini clare pe întuneric complet, fără iluminare, dar și prin fum, praf sau ceață.
,,Tehnologia imaginii termale de contrast înalt a FLIR face ca dispozitivul TCX Bullet să fie mai fiabil decât senzorii tradiționali și camerele vizibile. Camera produe imagine video care arată diferența temperaturii dintre intrusul detectat (persoană, animal, vehicul aflat în mișcare) și mediul de pe fundalul imaginii. Imaginea video, împreună cu VMD-ul nostru oferă detectare a intrușilor cu reducere semnificativă a alarmelor false, ceea ce o face să fie o soluție precisă pentru multe aplicații”, a explicat John Distelzweig, reprezentant FLIR.
Dispozitivul este compatibil cu tehnologia IP de standard ONVIF, MPX (HDCVI) și sisteme analog și poate fi instalat pe orice sistem nou sau deja implementat. Camera poate fi integrată în orice mediu, chiar și la temperaturi de -40 de grade Celsius. Dispozitivul are caracteristici de control al luminotizății, numărare a oamenilor, flux de trafic și alte aplicații.

Simulator

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu