vineri, 19 iunie 2015

NEST LANSEAZA NOI PRODUSE PENTRU CASE INTELIGENTE

80f88fe00db6ac1b790f6a706700cadb.jpg_14011198.jpg
Nest, companie deținută de Google, lansează noi versiuni ale camerei de supraveghere și a detectorului de fum.
Noile versiuni reprezintă o parte a strategiei companiei deținută deGoogle de a transforma locuințele în sisteme care pot fi controlate și urmărite prin intermediul Internetului. Dispozitivele reprezintă cea mai semnificativă actualizare a produselor Nest, din momentul în care Google a cumpărat compania. Câteva luni mai târziu, gigantul american a cumpărat și producătorul de camere Dropcam, pentru a ajuta companiaNest să-și îndeplinească obiectivul de a crea case inteligente, scrie Security InfoWatch.
Precum alte companii specializate în tehnologie, Google introduce propriile produse și servicii în locuințe, pe măsură ce din ce în ce mai multe dispozitive se conectează la Internet. De asemenea, compania dezvoltă un sistem de operare denumit Brillo, care va permite tuturor dispozitivelor conectate la Internet din interiorul unei locuințe să comunice între ele. Brillo va rivaliza cu un sistem similar dezvoltat de Apple, denumit HomeKit.
În urma noii strategii, Dropcam își schimbă numele în Nest Cam și va oferi material video la o calitate mai mare și un magnet care poate fi conectat la refrigeratoare, dar și tehnologie infraroșu pentru surprinderea imaginilor pe întuneric.Camera de supraveghere va costa 199 de dolari, iar Nest oferă un abonament lunar de 10 dolari care va stoca 10 zile de material video, va trimite alerte legate de activitate suspectă și va aduna trei ore de clipuri care ar putea fi relevante pentru proprietarii locuinței.
1ded0d4e0db7ac1b790f6a7067002a25.jpg_14011200.jpg
De asemenea, Nest lansează și un nou detector de fum care va avea senzori mai sofisticați și o durată de viață de 10 ani. Dispozitivul va efectua teste automate în fiecare lună, pentru a se asigura că boxele și goarna funcționează corespunzător. La fel ca în cazul versiunii originale a detectorului de fum, care avea o durată de viață de șapte ani, dispozitivul va anunța o problemă potențială folosind o voce automată, înainte să apeleze la o alarmă. Detectorul va costa 99 de dolari.
Nest oferă și actualizări gratuită pentru primul său produs, un termostat conectat la Internet, lansat în urmă cu patru ani. Actualizarea va permite termostatului să oprească un cuptor sau furnal atunci când detectorul de fum descoperă un nivel nesigur de monoxid de carbon. De asemenea, termostatul va putea trimite notificări atunci când temperatura este prea caldă sau prea rece pentru un animal de companie sau pentru țevile unei locuințe.

577b53180db7ac1b790f6a706700a3f0.jpg_14011199.jpg

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu