joi, 4 iunie 2015

Cum tii hotii la distanta cu ajutorul tehnologiei

Cele mai bune gadgeturi vin de obicei de la americani sau de la chinezi, dar germanii vor să răspundă cu prima yală inteligentă făcută în Europa şi destinată europenilor. 

Noki e o yală inteligentă care se conectează la smartphone şi care va ţine hoţii departe de casa ta, pentru că nu va mai fi folosită cu o cheie. Spre deosebire de alte yale inteligente de pe piaţă, Noki e destinată dimensiunilor europene, aşa că dacă o comanzi de pe Kickstarter astăzi, o vei putea monta fără probleme.
Noki se conectează prin Bluetooth la telefon, iar când te apropii de ea vei putea intra în aplicaţia destinată pentru a deschide uşa. De asemenea, nici nu trebuie să-ţi faci griji că uiţi să închizi uşa, deoarece aceasta o face automat atunci când ieşi. Vezi mereu dacă uşa e închisă sau nu în aplicaţia specială şi poţi oferi acces prietenilor sau unui vecin, atunci când pleci în vacanţă. 
Noki poate fi instalată în doar cinci minute, fără să ai unelte complicate sau un specialist în apropiere. Puteţi vedea în imaginea de mai jos cum se pune peste o yală obişnuită.






Ca orice device care se bazează pe Bluetooth, Noki are o baterie ce rezistă o perioadă, dar trebuie schimbată. Autonomia e de aproximativ 300 de zile, cu baterii standard AA, iar în aplicaţie vei primi o notificare din timp, atunci când energia se apropie de final. Yala inteligentă dorea să strângă 125.000 de euro pe Kickstarter, dar a ajuns deja la 274.000 de euro. Costă doar 120 de euro, ceea ce e o ofertă excelentă. 






sursa: http://adevarul.ro


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu