marți, 16 iunie 2015

SISTEM ELECTRONIC DE INCUIERE, LANSAT IN AUSTRIA


evCompania austriacă Evaa a lansat sistemul electronic Xesar, proiectat pentru aplicații de control acces.
Sistemul electronic de încuiere a fost dezvoltat și produs în Austria și oferă utilizatorilor mai multe opțiuni pentru aplicații de control acces. De asemenea, sistemul poate fi instalat ușor și este însoțit de software-ul Xesar și EVVA KeyCredits, anunță compania într-un comunicat de presă.
Sistemul reprezintă o soluție corespunzătoare pentru orice tip de uși. Produsele precum cilindri, clanțe sau cititoare amplasate pe pereți se adaptează mediului în care sunt instalate, atât ca funcționalitate, cât ș ca design. Xesar oferă mai multe metode de identificare care permit utilizatorilor să își confirme identitatea în fața unei uși și să o deschidă.
Autorizațiile de acces sunt oferite de către software-ul Xesar. Informațiile sunt transmise prin intermediul unei stații de codare de la software-ul Xesar la orice mijloc de identificare. Ca rezultat, crearea cheilor de acces este ușoară. Cardul de administrator necesar pentru programare oferă securitate suplimentară, iar nicio autorizație de acces nu poate fi oferită fără acest card.
Sistemul dezvoltat de compania austriacă este potrivit pentru clădiri mari și mici și poate oferi și elimina autorizațiile de acces într-un mod flexibil. Astfel, doar utilizatorii autorizați primesc privilegii de acces.



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu