marți, 23 iunie 2015

SOLUTIA ANPR VERACITY, LANSATA DE 4SIGHT IMAGING

ANPR_banner4
4Sight Imaging, companie specializată în tehnologie pentru imagini, a lansat soluția de recunoaștere a numerelor de înmatriculare (ANPR) Veracity.
Motorul software Veracity oferă o precizie de zece ori mai mare față de alte soluții ANPR, conform unor teste independente, și elimină provocările asociate acestor sisteme, prin înlăturarea configurațiilor complicate și a ajustărilor constate făcute sistemelor, prin tehnologia brevetată plug-and-play.
Rezultatul acestor aspecte este faptul că sistemul poate fi configurat ușor, implementat rapid și oferă benefiici tangibile, în materie de accesibilitate și un cost de deținere continuu și scăzut, informează compania 4Sight Imaging într-un comunicat de presă.
Soluția a fost prezentată în cadrul evenimentului IFSEC 2015, fiind integrată cu camerele de supraveghere IP IDIS Direct IP full-HD și deține mai multe caracteristici, precum:
3-          Control acces: fiind integrată cu software de control acces de top, Veracity permite organizațiilor să automatizeze procesul de identificare și autentificare a vehiculelor și a șoferilor. Variind de la instalații pe o singură bandă sau pe mai multe benzi, software-ul are caracteristici de control al timpului de barieră, importuri de liste pentru acces și adăugarea de gateway-uri pentru crearea notificărilor automate a supraveghetorilor


1-          Management al parcărilor: Operatorii de parcări pot suporta modele flexibile ale taxării și profiluri de utilizare, eliminând necesitatea biletelor și a barierelor. Managementul web reduce eforturile administrative, în timp ce serviciile pe bază de cloud garantează redundanța. Perspectiva de 13 metri a software-ului Veracity și tehnologia free flow tracking elimină nevoia de scheme tradiționale de direcționare a traficului, în timp ce menține acuratețea și reduce costurile de administrare

2-          Analiză ANPR în rețeaVeracity se poate integra cu instrumente de analiză ANPR pentru a oferi informații organizațiilor de securitate sau autorităților. Software-ul deține caracteristici precum alertare în timp real, trasare pe hartă a evenimentelor, analiză geografică și predictivă cu colaborare comprehensivă și instrumente de raportare. Instrumentele sunt utilizate zilnic de 1000 de clienți din sectoarele privat și guvernamental, procesând peste 50 de milioane de citiri zilnic, acumulând milioane de ore operaționale
,,Software-ul pentru imagini și echipamentele de cameră au progresat dramatic în ultimii ani, însă ANPR-ul a rămas în urmă, ca rezultat al eșuării sistemelor convenționale de a îndeplini cerințe de fiabilitate, calitate, performanță și ușurință în instalare și utilizare. După ani în care am aplicat expertiză în știința imaginii, Veracity va schimba statutul în domeniul ANPR”, a spus Brook Jackson, reprezentant 4Sight Imaging.


sursa: http://www.4sightimaging.com/

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu