joi, 16 iulie 2015

CAMERELE MEGAPIXEL MICI, VIITORUL SUPRAVEGHERII VIDEO


arCamerele de dimensiuni mari devin o povară pentru industria supravegherii video, susține Scott Schafer, vicepreședinte Arecont Vision.
Schafer susține că dispozitivele de rezoluție standard și camerele video analog reprezintă ,,cele mai toxice bunuri” pentru companiile utilizatorilor, deoarece produc cea mai puțină valoară pentru suma investită. Camerele megapixel, precum cele produse de Arecont Vision, sunt mult mai eficiente în materie de preț, susține acesta, citând calcule ,,cost pe pixel” care vin ca suport pentru acest argument, adăugând că Arecont a vândut ,,aproape 3 trilioane de pixeli până în prezent”, scrie Source Security.
Arecont Vision reprezintă un pionier în domeniul supravegherii video, fiind printre primele companii care au folosit senzori CMOS și compresie video H.264, la cerințe mai mici de lățime de bandă și stocare video.
Miniaturizarea dispozitivelor electronice a permis companiei să elimine o mare parte a costurilor de producție, manufacturând camerele într-o clădire din orașul Glendale, statul California. Elementul de muncă pentru fiecare cameră este mic, deoarece părțile se potrivesc ușor. Panourile cu circuite utilizate în interiorul camerelor sunt asamblate într-o clădire din Los Angeles. Dispozitivele electronice mai mici permit unor camere să opereze folosind un panou de circuite în loc de trei, iar camerele devin din ce în ce mai mici, reflectând această schimbare. Microdome-urile și alte formate de camere mici oferă aceeași funcționalitate, în design-uri mai mici. Componente precum lentile și switch-uri noapte/zi sunt pre-asamblate, iar carcasele sunt imporate.
Camerele Arecont Vision care sunt produse în SUA fac competiție la nivel global, chiar și în China, care reprezintă centrul pentru producția celui mai nou val de camere cu prețuri mai mici. În Beijing, un sistem de supraveghere al orașului folosește aproximativ 4.000 de camere Arecont Vision de 5 MP pentru a capta numere de înmatriculare pe mai multe benzi de trafic și pentru a observa și alte tipuri de evenimente. De asemenea, 20 dintre camerele Arecontcu rezoluție de 20 MP sunt instalate în jurul pieței Tiananmen.
Camerele sunt proiectate cu compatibilitate retroactivă. Aceleași panouri de circuite sunt folosite pentru mai multe generații de camere, astfel încât actualizările de firmware pot oferi caracteristici noi, protejând astfel viitoarele investiții ale clientului.
,,Motivul pentru care facem toate aceste lucruri este faptul că suntem mai mult ca o companie software decât una hardware. Chipul din mijlocul panoului este programabil pe teren. Este o arhitectură mai scumpă, dar care permite actualizarea firmware-ului de la distanță. Un client a actualizat 5.000 de camere pentru a se conforma cu schimbările din VMS-ul companiei sale”, a spus Schafer.
Ascensiunea rapidă a companiei reflectă nivelul de utilizare a camerelor sale peste tot în lume, în aplicații diverse, precum centre de date, retail, banking, universități sau spitale. Performanța camerelor megapixel excelează în spații mari și deschise, precum un campus universitar.
Conștientă de competiția crescută de la furnizori de soluții totale, Arecont Vision continuă sîă îmbunătățească integrarea camerelor sale cu furnizori VMS prin programul Technology Partner. Obiectul companiei este ca fiecare VMS să poată controla fiecare caracteristică a camerelor Arecont, acesta fiind aproape îndeplinit, susține Schafer. Un alt obiectiv important este simplificarea configurării, pentru care a fost deschis un centru de testare și certificare avansată la sediul companiei, în anul 2010.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu