joi, 23 iulie 2015

INCUIETORILE ELECTRICE, PIATA DE UN MILIARD IN 2015


ellPiața globală pentru încuietori electrice va depăși suma de un miliard de dolari în anul 2015, se arată într-un nou raport IHS.
Firma de cercetare a clasificat dispozitivele în trei segmente: mecatronice, electromecanice și cilindru digital. Dintre acestea trei, IHS consideră căîncuietorile electromecanice vor înregistra cel mai mare progres în următorii opt ani, reprezentând aproape 77% din piața globală aîncuietorilor electrice, în anul 2015, scrie Security InfoWatch.
De asemenea, firma de cercetare se așteaptă ca piața rezidențială din America de Nord să fie un factor important în următorii cinci ani pentru aceste dispozitive, deoarece operatorii de sisteme multiple (furnizori de telecomunicații și cablu), dar și furnizorii tradiționali de soluții de monitorizare doresc să ofere încuietori electrice nu doar ca o soluție independentă, ci și ca parte a pachetelor existente.
Deși încuietorile electromecanice reprezintă cel mai mare segment al pieței, IHS a spus că încuietorilemecatronice vor crește cel mai mult, deoarece distribuția la nivel global se va tripla până în 2019. Unul dintre motive este faptul că domeniul telecomunicațiilor adoptă securitatea electrică.
,,Securitatea îmbunătățită, conformarea la standarde și eficiența reprezintă câteva motive pentru care industriile adoptă securitatea electrică. În medii izolate, încuietorile electrice pot fi folosite pentru protejarea angajaților. Dacă o ușă este deschisă sau o cerere pentru a se deschide nu este efectuată după o perioadă predeterminată de timp, poate fi generată o alertă”, a explicat Blake Kozak, analist IHS.
Până în 2019, firma de cercetare estimează că încuietorile electrice vor depăși veniturile generate de piețele cititoarelor și ale panourilor de control, devenind astfel cel mai mare segment pentru controlul accesului electric al ușilor.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu