miercuri, 8 iulie 2015

HIKVISION A DEVENIT PARTENER EXECUTIV AL ESA


hikHikvision SUA, un lider global în domeniul soluțiilor de supraveghere, a devenit un partener strategic executiv al Asociației pentru Securitate Electronică (ESA).

ESA a fost fondată în 1948 și reprezintă cea mai mare asociație care reprezintă industria securității și a siguranței electronice. Companiile membre sunt responsabile pentru instalare, integrare, monitorizare și producție a soluțiilor de detectare a intrușilorsupraveghere video și soluții de control acces menite industriilor comerciale, rezidențiale și clienților guvernamentali.
ESA a stabilit programul Executive Strategic Partnership (ESP) în 2008, pentru a oferi fonduri și suport pentru programele ESA care promovează industria securității, informează Hikvision într-un comunicat de presă.
Compania susține că este dedicată tehnologiei inovative de securitate și că reprezintă un partener potrivit pentru ESA, asociație care oferă educație și beneficii companiilor de securitate, crește siguranța publică și este stabilită ca lider în industrie.
,,În numele tuturor membrilor, doresc să mulțumesc companiei Hikvision pentru suportul și dedicația oferite asociației ESA și industriei. Suportul financiar oferit de Hikvision în postura de Silver Executie Strategic Partner va ajuta la ridicarea standardelor pentru membrii noștri și să ofere beneficii valoroase”, a spus Marshall Marinace, președinte ESA.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu