luni, 6 iulie 2015

LIGHTFIGHTER, NOUA SERIE DE CAMERE IP LANSATA DE HIKVISION


Hikvision a lansat seria de camere IP LightFighters 2MP Smart, care oferă imagini în scene cu contrast foarte înalt.
Compania a produs șapte camere noi care încorporează tehnologia WDR ultra-high 140 dB  pentru a oferi vizibilitate în medii cu contrast foarte ridicat sau foarte scăzut.  Rezoluția camerelor este de 2 MP, iar între modele se află o cameră de tip Smart IP box, două camere tip bullet pentru exterior, două camere tip dome pentru exterior și două camere PTZ tip dome cu zoom 36X, anunță Hikvision într-un comunicat de presă.
Seria LightFighters se distinge prin tehnologia WDR care permite camerelor să înregistreze detalii ale scenelor în situații în care luminozitatea variază constant. Deși tehnologia este o caracteristică standard a camerelor CCTV, WDR-ul de 140 dB încorporat în camerele LightFighter este de 100 de ori mai puternică față de sistemele standard de 120 dB.
Camerele sunt echipate cu suita de caracteristici Hikvision SMART, precum detectare facială, detectare a intrușilor, ANPR și numărare a obiectelor, aceste aspecte permițând camerelor să detecteze orice obiect aflat în mișcare și să îl urmărească atunci când acesta se află în zona acoperită de acestea.
Dispozitivele sunt cuplate cu VMS-ul iVMS-5200 Professional și NVR-ul Hikvision Smart, fiind proiectate pentru accelerarea necesităților de securitate în piețe verticale versatile, precum sectorul industrial, al transportului sau banking-ul.
Camera Smart IP Box, modelul DS-2CD4025FWD-(A)(P) 2 MP are încorporate caracteristicile Auto Back Focus și lentile P Iris. Modelul DS-2CD4A25FWD-IZ(H)(S) 2 MP, tip bullet are o lentilă motorizată varifocală cu smart focus, o rază de acoperire infraroșu de 100 de metri, input/output pentru alarme și audio și încălzire SMART.
Camerele tip dome au un filtru infraroșu cu un auto switch, încălzire SMART și o rază de acoperire infraroșu de până la 50 de metri (modelul DS-2CD4525FWD-IZ (H)), respectiv până la 30 de metri (modelul DS-2CD4125FWD-IZ).
În seria de camere se află și două camere  IP PTZ Dome, echipate cu senzor HD CMOS 1/3’’, zoom optic 36X, rezoluție Full HD 1920 x 1080, SMART Tracking și detectare SMART, împreună cu detectare și urmărire la distanțe de până la 200 de metri.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu