joi, 16 iulie 2015

SECURITATEA FIZICA IN SECTORUL FINANCIAR, PIATA IN CRESTERE


secPiața securității fizice din domeniul BFSI (banking, servicii financiare și asigurări) va avea o rată de creștere anuală de 8,79% până în 2019, se arată într-un raport.
Raportul ,,Global Physical Security Market in BFSI Sector 2015-2019”, publicat de firma de cercetare Research and Markets, a fost redactat în urma unei analize profunde asupra pieței securității fizice și a perspectivelor oferite de experții din domeniul. Raportul se referă la piețele americane și cele din regiunea EMEA (Europa, Orientul Mijlociu și Africa) și APA (Asia și Pacific), în special la cele din sectorul BFSI.
Un sistem de supraveghere video IP include mai multe componente, precum camere, recordere video și dispozitive de stocare. Instituțiile publice și private au început să utilizeze camere HD, deoarece au parte de imagini de calitate înaltă și o perioadă de 180 de zile de stocare video. De asemenea, camerele video sunt ieftine în comparație cu cele analog și oferă avantaje precum scalabilitate și flexibilitate, se arată în raport.
Potrivit documentului, organizațiile se confruntă cu un nivel crescut al furturilor de date și al accesului neautorizat. Scurgerea de informații confidențiale din domeniul finanțelor, ale clienților și legate de strategii pot afecta valoarea unui brand, dar și baza de clienți.
Sectorul BSFI se confruntă cu amenințări interne și externe și a început să adopte soluții de monitorizare. De asemenea, ascensiunea utilizării bancomatelor și a soluțiilor de online banking înseamnă că soluțiile de monitorizare sunt necesare pentru a asgiura securitatea informațiilor și banilor clientului. Mai mult, băncile folosesc centre de date pentru a stoca informații financiare și date personale ale clienților, care trebuie să fie securizate. Acești factori au dus la o viteză rapidă de adoptare a soluțiilor de monitorizare.
În raport se arată și faptul că investițiile inițiale necesare pentru setarea unei infrastructuri de securitate sunt foarte mari, reducând astfel creșterea pieței. Pentru a calcula mărimea pieței, Research and Markets a luat în considerare veniturile generate de componente precum sisteme de control acces, servicii cloud, software de securitate fizicăsisteme de supraveghere.
Compania a identificat și furnizorii lideri din acest domeniu, printre aceștia aflându-se Axis CommunicationsBosch Security SystemsCisco SystemsHoneywell Security Group ,NICE Systems ,Tyco, Arecont Vision , Assa Abloy ,Avigilon,AxxonSoft, CNL Software, Genetec, H3C Technologies, March Networks, MOBOTIX,Panasonic, Safran, Salient SystemsSamsung Techwin, videoNEXT și VidSys.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu