joi, 30 iulie 2015

DAHUA INTRODUCE O NOUA SERIE DE INCUIETORI ELECTRICE


dahDahua Technology, un furnizor mondial de produse de supraveghere video, a introdus seria de încuietori electrice Smart Lock.
Dahua Smart Lock reprezintă o încuietoare electrică și un sistem decontrol acces menit să ofere securitate superioară pentru domeniul rezidențial. Seria are trei modele (ASL6101, ASL8101, ASL8112), acestea oferind suport de parolă și card, pentru deblocare. Modelul ASL8112 suportă și deblocare prin amprentă, adăugând un strat de securitatepentru utilizatori, informează compania chineză într-un comunicat de presă.
Touchpad-ul Smart Lock poate fi operat prin atingere și parole pentru a porni sistemul de control acces. Toate setările pot fi făcute prin comandă vocală, iar butonul de înregistrare este pe panoul de control, prin intermediul căruia toate setările pot fi pornite. Modulul ,,sleep” al încuietorii electrice va porni în 15 secunde, în cazul în care dispozitivul nu este utilizat. Încuietoare suportă până la 50 de parole de grup și 50 de piese de carduri de identificare,  iar ASL8112 suportă până la 50 de grupuri de amprente.
Alte caracteristici ale dispozitivelor sunt: un touchpad inteligent care poate fi utilizat ușor; design user-friendly;  parolă ce poate fi configurată;  recunoaștere biologică (amprentele artificiale nu sunt valabile), sistem de auto-încuiere care se oprește după trei minute;  în cazul în care parola greșită este introdusă de trei ori sau un card invalid este introdus de cinci ori; durată de viață de 30 de ani.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu