luni, 6 iulie 2015

SISTEM DE ALARMA HIBRID, LANSAT DE DSC


powCompania DSC a lansat sistemul de detectare a intrușilor PowerSeries Neo, o soluție hibridă comprehensivă pentru reședințe și infrastructuri.
PowerSeries Neo reprezintă un hibrid între flexibilitatea unui sistem modular cu cablu și simplitatea dispozitivelor wireless și a celor periferice. Soluția este un sistem de alarmă pentru intruși potrivit pentru aplicații rezidențiale și protecția infrastructurilor clădirilor comerciale, informează DSC într-un comunicat de presă.
Linia de produse PowerSeries Neo are patru opțiuni de panouri de control, variind de la capacități de acoperire de 16 zone la 128, pentru a răspunde necesităților diverselor sisteme de securitate. Fiecare panou se integrează cu dispozitivele cu funcții PowerG, create pentru o experiență simplă a utilizatorului.
Dispozitvele cu funcții PowerG sunt create pentru a profita de versatilitatea și capacitățile superioare oferite de tehnologia bidirecțională wireless PowerG, precum salt de frecvență, tehnologie adaptabilă de traiectorie și criptare de 128 biți.
Saltul de frecvență este o tehnologie care permite unui dispozitiv de intruziune, precum un detector de mișcare, să treacă pe mai multe canale cu frecvențe specifice la un ritm constant, pentru a găsi cel mai clar semnal, fiind astfel greu de perturbat, deoarece se află în continuă mișcare.
Ulterior, tehnologia adaptabilă de traiectorie găsește cea mai eficientă cale pentru panoul de control care, împreună cu frecvențele, permit realizarea comunicării optime între dispozitive. În situația în care dispozitivul care comunică informații panoului este blocat sau perturbat, tehnologia ajută la descoperirea celei mai ușoare căi de comunicare cu panoul, fără intervenție a dispozitivelor terțe. Cu o arie mare de transmitere și comunicare wireless fiabilă, transmiterea de imagini și clipuri audio se poate realiza până la o distanță de 2 km.
De asemenea, criptarea de 128 de biți și saltul de frecvență adaugă straturi suplimentare de securitate pentru intimitate, în special în cazul aplicațiilor comerciale. Criptarea de 128 biți este aceeași tehnologie de frecvență folosită în tehnologia Bluetooth și face parte din 4G, a patra generație de tehnologie mobilă pentru comunicații încorporată în dispozitivele mobile.
Software-ul Routine System Management (RSM), încorporat în sistem, oferă diagnostic de la distanță pentru dispozitive și sisteme, în cazul în care este necesară identificarea semnalelor de baterie consumată sau a altor probleme. De asemenea, firmware-ul panourilor de control PowerSeries Neo poate fi actualizat de la distanță.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu