miercuri, 15 iulie 2015

SOLUTIE DE AUTENTIFICARE IRIS ID, FOLOSITA IN AMERICA CENTRALA


irSoluția de autentificare biometrică iCAM7100, produsă de Iris ID, a fost implementată în una din cele mai mari companii din America Centrală.
iCAM7100 este o soluție de autentificare ce înregistrează orele de sosire și prezența personalului. Sistemul produs de Iris ID, o companie specializată în tehnologie biometrică de recunoaștere a irisului, a fost implementată în clădirile companiei Ingenio Azucarero Injiboi, unul dintre cei mai mari producători de zahăr din America Centrală, anunță compania într-un comunicat de presă.
Potrivit Iris ID, soluția înregistrează personalul permanent și temporar în timpul recoltelor. Compania care a implementat soluția are mai multe mori de zahăr, pentru care personalul administrativ, tehnic și de securitatefolosește sistemul. În timpul sezonului de vârf al producției de zahăr, personalul lucrează în schimburi multiple, deseori de 24 de ore. Compania a ales soluția iCAM7100 pentru faptul că recunoaște angajații bazându-se pe caracteristicile unice ale irisului.
Joel Moran, reprezentant al companiei Ingenio, a spus că soluția Iris ID a fost instalată și că angajații au fost înregistrați rapid, fără probleme. Tehnologia Iris ID elimină și transferul de viruși sau bacterii, deoarece nu există contact direct între angajat și cititorul biometric, a explicat Moran.
Autentificarea unui angajat durează mai puțin de o secundă și este realizată fără ca insignele sau cardurile de timp să fie pierdute sau alterate. În timpul procesului de identificare, panourile de comunicare iCAM7100 arată timpul, data și identitatea angajatului, promovând comunicarea cu managementul.
Potrivit reprezentantului companiei Iris ID, Mohammed Murad, sistemul elimină și erorile potențiale asociate cu calcularea manuală a orelor angajaților, dar și al altor inconveniențe, deoarece angajații sunt identificați în funcție de caracteristicile biometrice unice ale irisului.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu